Doorgaan naar hoofdcontent

Action Haul #1

De afgelopen week heb ik een heleboel spullen gekocht bij de Action. Kijk snel verder voor mijn aankopen!Ik heb vooral handige dingetjes voor op vakantie gekocht zoals deze Spilbergen reisetui met reisflesjes €0.99, sterile hygiënische doekjes €0.99 en een heuptasje - anti diefstal voor €1.69.

Verder kocht ik ook deze twee leuke bagagelabels van Spilbergen voor €0.59. Ze hebben nog veel meer varianten in de winkel.

Ook kocht ik van Hegron zonnebrandcrème in factor 50 (€3.99), zonnespray in factor 50 (€4.35), aftersun gel (€1.79) en aftersun spray (€1.74).

 Een nekkussen van Spilbergen met handige etui voor €2.99.

Ik was ook al een tijdje opzoek naar vitamine E huidolie en ik vond deze bij de Action voor maar €1.79. Dit zou goed moeten werken tegen littekens dus ik ben benieuwd.

Ik kocht ook nog 4 sheets maskers die per stuk €0.55 kosten en een nieuwe variant namelijk de houtskool gezichtsmasker voor €0.68.

Wat ik verder nog kocht: een insectenspray na de beet (€0.99), scheergel van Gilette voor €1.99, donut zwemband (€2.99), twee superleuke opblaasbare flamingo en ananas drankhouders (€0.57), daglenzen 10 stuks (€2.99) en een klok voor maar €1.75. 

Ik heb dit keer vooral handige dingetjes gekocht voor op vakantie. Er zullen in de toekomst veel meer Action hauls volgen met andere leuke spulletjes. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Tot snel!

♡♡♡

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Primark PS... Pink Candy Collection

Primark heeft een super leuke Pink make-up collectie op dit moment. Ik kon het dan ook niet laten om een aantal leuke producten te kopen. Kijk snel verder!


Hierboven zie je het PS... Eye Candy Eyeshadow Palette. Het palette bevat zes matte en drie glimmende tinten. Ik ben tevreden over de pigmentatie, zelfs de matte tinten zijn goed gepigmenteerd. De prijs van dit palette is €5.50.
Een ander palette uit de collectie is de PS... Cotton Candy Eyes, Lips & Face Collection. Hierin zitten twee highlighters/blushes, drie oogschaduws en een lip cream. Helaas is de lip cream iets te licht voor mij, maar verder is dit een leuk palette. De oogschaduws zijn lekker zacht en daardoor makkelijk te blenden. Deze kit kost €6.00.Verder kocht ik een paar super mooie matte lipsticks uit de collectie. Dit zijn de PS... Super Matte Lipsticks. De linker is Cream Soda en de rechter is Chocolate Sauce. De lipsticks zijn compleet matte en super long-lasting. Deze lipsticks kosten €3.00 per stuk.
Swatches va…

Welkom!

Hallo iedereen en welkom! Leuk dat je komt kijken op mijn blog.
Ik zal hier voornamelijk posten over beauty, fashion en lifestyle. Wil je alvast een voorproefje zien van wat je kunt verwachten op mijn blog? Klik dan hier om een kijkje te nemen op mijn Instagram pagina.
Tot snel!